خسارت دیرکرد تحویل ساختمان در شهر جدید اندیشه
مسکن الماس شهر با خرید و فروش آپارتمان در تهران شهر جدید اندیشه فاز یک فرصتی طلایی جهت سرمایه گذاری مطمئن در ملک و املاک را برای شما فراهم میکند. هدف نخست ما در شعب املاک بزرگ الماس شهر پیاده سازی روشهای نوین معاملات املاک با الگوگیری از متدهای بروز کشورهای موفق در این حوزه است ، در قدم بعدی ایجاد فضای امن سرمایه گذاری برای افراد غیر متخصص در این حوزه می باشد. برآنیم تا با کسب کامل رضایت مشتری و پیاده سازی اهداف انحصاری بنای یک هلدینگ قدرتمند برای ارائه خدمات خاص ملکی را فراهم آوریم و معتقدیم بر کلیه اصول حرفه ای و اخلاقی به لطف و یاری ایزد منان به این مهم نیز دست خواهیم یافت.
با املاک زنجیزه ای مسکن الماس شهر همراه باشید.
هنگامی که قرار است یک ملک معامله شود، فروشنده باید در زمان معین شده توسط طرفین، ملک یا ساختمان را تحویل دهد. اما گاهی بنا به دلایل مختلف، خریدار نمی تواند، یا بدقولی می کند یا در زمان بندی ساخت ساختمان و آپارتمان مشکلی پیش می آید و در نهایت ساختمان را به خریدار در زمان مقرر تحویل نمی دهد، در این صورت قانون با وی برخورد می کند. معمولا در قرارداد ها برای دیرکرد تحویل املاک مانند آپارتمان ها و ساختمان های مسکونی، تعهد نوشته می شود تا اگر بعدا مشکلی هم پیش آمد، از طریق قانونی برای رفع آن اقدام و دچار دردسر نشوید.
ماده ۳۷۶ قانون مدنی: اگر مبیع یا ثمن در زمان مقرر تسلیم نشود، می توان به شکل قانونی او را به تحویل ملزم کرد. هر یک از طرفین می توانند از تحویل مبیع یا ثمن تا زمانی که طرف دیگر تعهد خود را تسلیم نکرده، خودداری کند. بر طبق این ماده دیرکرد تحویل ساختمان از مسائل مهم در قرارداد ها می باشد.
.
فهرست مطالب
Toggleخسارت دیرکرد تحویل ملک و آپارتمان چگونه محاسبه می شود؟
همانطور که گفته شد، مقدار هزینه ای که به عنوان خسارت دیرکرد تحویل هر نوع ملک از قبیل خانه و آپارتمان مسکونی یا تجاری که مراحل ساخت آن طی و تکمیل شده باید داده شود، در قرارداد با موافقت طرفین ذکر شده است، که اگر مشکلی پیش آمد به طور قانونی قابل حل می باشد و حق کسی نیز ضایع نمی شود.
گاهی خسارت در قرارداد نوشته نمی شود و به صورت شفاهی بین خریدار و فروشنده گفته می شود. این روش در صورتی در دادگاه اعتبار دارد که دو شاهد وجود داشته باشد. دادگاه بنا بر شهادت شهود جریمه ضرر و زیان فسخ قرارداد خرید ملک و یا خانه و آپارتمان پیش فروش شده را را مشخص می کند.
خسارت دیرکرد واگذاری ساختمان در صورت عدم ذکر در قرارداد
گاهی نیز در قرارداد خسارت دیرکرد تحویل ساختمان نوشته نمی شود و حتی به صورت شفاهی نیز گفته نمی شود و شاهدی نیز وجود ندارد. در این گونه مواقع پیگیری و گرفتن حق کمی مشکل می باشد. خریدار باید درخواستی مبنی بر الزام به ایفای تعهد بدهد و سپس برای دریافت خسارت تاخیر، دادخواست الزام تنظیم سند ملکی آن خانه و آپارتمان یا هر نوع ساختمان دیگری نماید. در اینجا کارشناسان دادگستری باید میزان خسارت را تعیین کنند.
اگر مسئله خسارت دیرکرد تحویل ساختمان در قرارداد ذکر نشده باشد، به صورت شفاهی هم گفته نشده باشد، خریدار در صورتی می تواند به دادگاه مراجعه و دریافت خسارت نماید که تعهدات خود رابه عمل آورده باشد. در اینجا دادگاه به خریدار کمک می کند و با رای دادگاه و موافقت خریدار و فروشنده، میزان خسارت تعیین می شود.
اصولاً باید میزان خسارت در مفاد سند موقت ملک یا همان قولنامه نوشته شود و این مقدار هزینه با موافقت طرفین باشد. ممکن است به اندازه هر روز یا هر ماه تاخیر، مقدار خسارت بیشتر باشد. ممکن است یک مقدار خسارت معین برای هر چقدر دیرکرد تعیین شود. این موضوع بستگی به نظر خریدار و فروشنده ملک دارد..
راهکار جهت مقابله جریمه دیرکرد تحویل ساختمان
فروشنده ای که بدنبال فروش خانه ویلایی، آپارتمان، برج یا ملک خود است، باید به تعهدات مکتوب در قرارداد پایبند باشد و اگر ملک را در زمان مقرر تحویل ندهد، قانونی با وی برخورد می شود. خریدار نیز در این صورت می تواند برای دفاع از حق خود، به دادگاه مراجعه کند. اما چه بهتر که فروشنده ها از عواقب دیرکرد در تحویل ساختمان آگاه باشند، تا دچار ضرر و زیان نشوند.